English language
Ukratko o UstanoviArhiva novosti iz UstanoveCMZ i Dijabetološko savjetovalište u Hadžićima    
 
Iz Ustanove Minimize

Otvoreni Centar za mentalno zdravlje i Dijabetološko savjetovalište u DZ Hadžići

Centar za mentalno zdravlje i Dijabetološko savjetovalište svečano su otvoreni u srijedu, 8. oktobra 2014. godine u Domu zdravlja Hadžići.

Prisutnima su se tom prilikom obratili: generalna direktorica JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo, prim.dr Dženana Tanović, prim.dr Fikret Jonuz, direktor Doma zdravlja Hadžići i ministar zdravstva KS, dr. Eldan Lokmić.

Oni su zaključili da je otvaranjem Centra za mentalno zdravlje i Dijabetološkog savjetovališta u Domu zdravlja Hadžići menadžment JU Dom zdravlja KS napravio još jedan korak ka realizaciji zadatog cilja, a to je dostupnost i sveobuhvatnost zdravstvene zaštite na teritoriji Kantona Sarajevo.

Centar za mentalno zdravlje u Domu zdravlja Hadžići radiće u prvoj smjeni od 7.30 do 14.00 sati, dok će Dijabetološko savjetovalište pružati zdravstvene usluge jednom sedmično od 7.30 do 14.00 sati.

A.Ša.
 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava