English language
Ukratko o UstanoviArhiva novosti iz UstanoveDan otvorenih vrata Doma zdravlja Stari Grad    
 
Iz Ustanove Minimize

Dan otvorenih vrata Doma zdravlja Stari Grad

„Dan otvorenih vrata Doma zdravlja“ naziv je aktivnosti koja će se održati u Domu zdravlja Stari Grad u petak, 5. aprila 2013. godine od 11.00 do 13.00 sati.

Cilj aktivnosti je da se učenici devetih razreda osnovnih škola na području Općine Stari Grad upoznaju sa zdravstvenim zanimanjima koja mogu odabrati prilikom izbora srednje škole, kao i upoznavanje učenika i njihovih porodica sa vrstama zdravstvenih usluga koje mogu koristiti u ovom Domu zdravlja.

Projekat se realizira u svrhu ostvarivanja bolje saradnje sa građanima i institucijama u zajednici, a sve u interesu promocije zdravlja te prevencije poremećaja, kao i izgradnji novih kapaciteta u zdravstvu.             

Press služba JUDZKS

dipl.soc Arman ŠARKIĆ
  
 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava