English language
Ukratko o UstanoviArhiva novosti iz UstanoveDodatna sredstva za ATD u OJ Ilidža    
 
Iz Ustanove Minimize

Izdvojeno 103.000 KM za nastavak radova na ATD dispanzeru u OJ DZ Ilidža

Ilidža

Sporazum o namjenskom korištenju sredstava za rekonstrukciju dijela Pneumoftiziološkog dispanzera (ATD) Doma zdravlja Ilidža, potpisan je u utorak, 27. novembra 2012. godine između Općine Ilidža i JU Dom zdravlja KS.

Tom prilikom, Općina Ilidža predvođena načelnikom Senaidom Memićem izdvojila je još 103.000 KM iz budžeta za 2012. godinu za nastavak radova na spomenutom ATD dispanzeru.

Ilidža

Prisutnima se obratio i  generalni direktor JU Dom zdravlja KS, prim.dr Milan Mioković koji je još jednom istakao izvrsnu saradnju koja se već duže vrijeme odvija između Općine Ilidža i naše ustanove.

-   Općina Ilidža uvijek ima sluha za potrebe naše ustanove. Ona zaista pomaže JU Dom zdravlja KS sa konkretnim akcijama, rekao je prim.dr Mioković, generalni direktor JU Dom zdravlja KS.

Okupljene zvanice i novinare pozdravio je i načelnik Senaid Memić koji je pojasnio da je novac za rekonstrukciju i adaptaciju ATD dispanzera obezbijeđen zahvaljujući jednoglasnoj odluci Općinskog vijeća.

-   Otvorićemo vrata Općine za sve vaše konstruktivne prijedloge. Službe koje rade u interesu zdravlja naših građana podržaćemo materijalno, poručio je načelnik Senaid Memić.

A.Ša.
  
 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava