English language
Ukratko o UstanoviArhiva novosti iz UstanoveDonacija Općine Centar    
 
Novosti iz Ustanove Minimize

Donacija Općine Centar Organizacionoj jedinici Dom zdravlja Centar16.09.2011. godine u prostorijama Uprave JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo, u ulici Vrazova 11, održan je sastanak između v.d. generalnog direktora Ustanove, prim.dr. Milana Miokovića, i načelnika Općine Centar, Dževada Bećirevića.

Tom prilikom izvršena je zvanična primopredaja medicinske opreme koju je za OJ Dom zdravlja Centar nabavila općinska Služba civilne zaštite.

Radi se o donaciji vrijednoj 22.464,00 KM, a koja uključuje: 5 mobilnih EKG uređaja 3/1 kanala sa nepromočivom torbom za nošenje, 5 setova za reanimaciju u aluminijumskim koferima i pet prenosnih oksigenatora u torbama.

Riječ je o nastavku uspješne saradnje Općine Centar i OJ Dom zdravlja Centar, kao i rada na preventivnom djelovanju zaštite zdravlja i eventualnog spašavanja građana Općine Centar u slučaju prirodnih i drugih nesreća.

   
  
 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava