English language
Ukratko o UstanoviArhiva novosti iz UstanoveDonacija Općine Centar - 15.000 KM    
 
Iz Ustanove Minimize

Općina Centar donirala 15.000 KM Domu zdravlja Centar – Vrazova

Načelnik Općine Centar Dževad Bećirević posjetio je menadžment JU Dom zdravlja KS u srijedu, 8. oktobra 2014. godine i tom prilikom uručio je donaciju od 15.000 KM za potrebe Doma zdravlja Centar – Vrazova.

U ime menadžmenta naše ustanove načelnika Bećirevića dočekala je generalna direktorica, prim.dr Dženana Tanović koja se, između ostalog, zahvalila na donaciji uz konstataciju da je Općina Centar uvijek imala sluha za potrebe Doma zdravlja Centar – Vrazova.

Načelnika Bećirevića pozdravio je i prim.dr Aziz Kurtović, direktor Doma zdravlja Centar – Vrazova koji je rekao da će donacija biti od koristi svima, te da će podići kvalitet zdravstvene zaštitite, a samim tim biće i bolji ugođaj pacijentima.

-     Svake godine smo prisutni na neki način u Domu zdravlja Centar – Vrazova. Osluškujemo vaše potrebe i potom reagujemo u granicama mogućnosti Općine Centar. Bitno je da građani na području naše općine uvijek imaju kvalitetnu zdravstvenu zaštitu, istakao je Dževad Bećirević, načelnik Općine Centar.

 A.Ša.

 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava