English language
Ukratko o UstanoviArhiva novosti iz UstanoveDonacija Općine Centar u vrijednosti od 41.000 KM    
 
Iz Ustanove Minimize

Donacija Općine Centar 

41.000 KM za Dom zdravlja Centar-Vrazova

Načelnik Općine Centar Dževad Bećirević i v.d. generalnog direktora JU Dom zdravlja KS, prim.dr. Dženana Tanović, u utorak, 4. juna 2013. godine potpisali su protokol o općinskoj donaciji u vrijednosti od 41.000 KM. Ova sredstva biće usmjerena za sanaciju klizišta koji se nalazi na lokalitetu ambulante porodične medicine Šip, kao i za nabavku radne odjeće za 319 zdravstvenih profesionalaca Doma zdravlja Centar-Vrazova.

Dio finansija predviđen je i za kupovinu dva mikro-motora, te nabavku materijala koji su neophodni u radu zubotehničke službe koja egzistira u okviru stomatologije u Domu zdravlja Centar-Vrazova.

- Ova donacija, osim što će olakšati rad uposlenika Doma zdravlja Centar-Vrazova, doprinijet će i poboljšanju zdravstvene zaštite naših sugrađana, posebno onih koji nisu u stanju platiti usluge privatnih stomatoloških ordinacija, istakao je Dževad Bećirević, načelnik Općine Centar.

  
 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava