English language
Ukratko o UstanoviArhiva novosti iz UstanoveDonacija Općine Ilidža - 15.000 KM    
 
Novosti iz Ustanove Minimize

Donacija Općine Ilidža - 15.000 KM

Općina Ilidža predvođena načelnikom Senaidom Memićem donirala je Domu zdravlja Ilidža 15.000 KM, a Sporazum o donaciji potpisan je u ponedjeljak, 2. aprila 2012. godine u prostorijama ove općine.Ovom donacijom, kako je rečeno, biće poboljšani uslovi rada u Centru za mentalno zdravlje OJ Ilidža, jer će se 5.000 KM upotrijebiti za rekonstrukciju prostora i nabavku kompjutera, dok će 10.000 KM biti usmjereno za nabavku aparata za potrebe Službe za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju.


Sporazum o ulaganju sredstava za poboljšanje uslova rada u prisustvu medija potpisali su Senaid Memić, načelnik Općine Ilidža i prim.dr Milan Miković, v.d generalnog direktora JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

                                                                                                PRESS služba

                                                                                                Arman ŠARKIĆ, dipl.soc.

  
 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava