English language
Ukratko o UstanoviArhiva novosti iz UstanoveDonacija Udruženja ljekara porodične medicine FBiH    
 
Iz Ustanove Minimize

Donacija za Centar za nastavnu i naučno-istraživačku djelatnost

Predstavnici Udruženja ljekara porodične/obiteljske medicine FBiH u četvrtak, 9. aprila 2015. godine u 13.00 sati u prostorijama Edukativnog centra OJ Centar – Vrazova, uručili su laptop i projektor za potrebe Centra za nastavnu i naučno-istraživačku djelatnost JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

Svečanom uručivanju donacije prisustvovala je i generalna direktorica JU Dom zdravlja KS, prim.dr Dženana Tanović koja je, između ostalog, rekla:

-   Ponosna sam na vas i na projekat porodične medicine koji je već odavno postao ozbiljan proces i bez kojeg je danas nemoguće zamisliti savremen zdravstveni sistem. Ljekari porodične medicine kontunirano se educiraju uz predan rad i oni su jedan od stubova zdravstva.

 A.Ša.
 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava