English language
Ukratko o UstanoviArhiva novosti iz UstanoveIntervju za ONASU    
 
Iz Ustanove Minimize

Generalna direktorica prim.dr Tanović posjetila Nezavisnu novinsku agenciju ONASA

Generalna direktorica JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo, prim.dr Dženana Tanović, u četvrtak, 19. septembra 2013. godine, u 10.00 sati posjetila je prostorije Nezavisne novinske agencije ONASA.

Dženana Tanović

U ime menadžmenta novinske agencije ONASA, prim.dr Dženanu Tanović ugostile su generalna direktorica Elvira Begović i zamjenica generalne direktorice, Ulvija Ramusović.

Jedan od razloga boravka generalne direktorice JU Dom zdravlja KS u prostorijama ONASA je i intervju za ovu renomiranu novinsku agenciju, u okviru kojeg se, između ostalog, govorilo i o novom sistemu elektronskih zdravstvenih knjižica, o problemima u ambulantama porodične medicine, nestašici recepata, dnevnoj opterećenosti ljekara, odlasku ljekara iz BiH u inostranstvo, nedavnoj nestašici antitetanus vakcine, te o projektima koji se trenutno provode u JU Dom zdravlja KS.   

PRESS služba
A.Ša.

  
 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava