English language
Ukratko o UstanoviArhiva novosti iz UstanoveManifestacija Dani Kantona 2018    
 
Iz Ustanove Minimize

Održana brojna predavanja tokom manifestacije "Dani Kantona 2018"

Tokom realizacije manifestacije "Dani Kantona 2018", koja je održana u periodu od 02. do 09. maja 2018. godine, učešće su uzeli mnogi uposlenici JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo, koji su održali predavanja o aktuelnim temama u osnovnim školama, mjesnim zajednicama i udruženjima građana.

Program predavanja izrađen je u organizaciji pomoćnice generalnog direktora za medicinske poslove, prim.dr. Dženane Tanović, i članova Stručne grupe za promotivno-preventivni rad JUDZKS, a u koordinaciji sa uposlenicima Centra za NNID i direktorima organizacionih jedinica Ustanove.

Zdravstveni profesionalci JUDZKS rado su se odazvali pozivu da aktivno učestvuju u predavanjima na svim lokalitetima širom Kantona Sarajevo. Mnoga predavanja bila su veoma dobro prihvaćena, sa velikom posjećenošću i aktivnim učešćem prisutnih, posebice u osnovnim školama.

Program održanih predavanje možete pogledati OVDJE.

CENTAR ZA NNID

 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava