English language
Ukratko o UstanoviArhiva novosti iz UstanoveOJ Domu zdravlja Ilijaš donirano sanitetsko vozilo    
 
Novosti iz Ustanove Minimize

Dom zdravlja Ilijaš bogatiji za specijalno sanitetsko vozilo

Domu zdravlja Ilijaš u srijedu, 15. marta uručeni su ključevi specijalnog sanitetskog vozila. Ovu vrijednu donaciju koja će zasigurno poboljšati nivo zdravstvene usluge u ovoj općini, obezbijedila je Kantonalna uprava Civilne zaštite predvođena komandatom Abidom Jusićem i direktorom Mustafom Kovačem.Ključevi vozila koje je opremljeno za djelovanje u uslovima elementarne nepogode uručeni su prim.dr Milanu Miokoviću, v.d generalnom direktoru JU Dom zdravlja KS i dr Fikretu Jonuzu, direktoru Doma zdravlja Ilijaš.Svi sudionici svečane primo-predaje specijalnog vozila složili su se da će ono poboljšati zdravstvenu zaštiitu građana, jer su medicinske službe jedan od glavnih stubova zaštite i spašavanja građana u prirodnim i drugim nesrećama.

PRESS služba
Arman ŠARKIĆ, dipl.soc.

  
 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava