English language
Ukratko o UstanoviArhiva novosti iz UstanoveObilježavanje Dana Kantona 2017    
 
Iz Ustanove Minimize

JUDZKS učestvovala u obilježavanju Dana Kantona 2017.

Tokom manifestacije Dani Kantona 2017. godine, koja je održana u periodu od 03. do 09. maja 2017. godine, učešće su uzeli mnogi uposlenici JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo, koji su održali predavanja o aktuelnim temama u osnovnim školama, mjesnim zajednicama, centrima za zdravo starenje i Domu Bjelave. 

Zdravstveni profesionalci JUDZKS su se vrlo rado odazvali pozivu da aktivno učestvuju u obilježavanju Dana Kantona i da održe predavanja, na svim lokalitetima širom Kantona Sarajevo. Mnoga predavanja bila su veoma dobro prihvaćena, sa velikom posjećenošću i aktivnim učešćem prisutnih, posebice u osnovnim školama.

Ispod pogledajte slike sa održanih predavanja, a program učešća JUDZKS, sa temama predavanja i imenima predavača možete naći ovdje.

CENTAR ZA NNID
 
Program obilježavanja Dana Kantona Sarajevo 2017. u JUDZKS Minimize
 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava