English language
Ukratko o UstanoviArhiva novosti iz UstanoveOtvaranje Ambulante Binježevo - Meram    
 
Iz Ustanove Minimize

Prijateljstvo Turske i BiH

Proslavljeno otvaranje ambulante Binježevo-Meram

Završetak izgradnje ambulante porodične medicine Binježevo-Meram ozvaničen je u srijedu, 3.oktobra 2012. godine u 9.00 sati svečanim presijecanjem vrpce. Ovom činu prisustvovali su predstavnici Općine Hadžići sa načelnikom Hamdom Ejubovićem, menadžment JU Dom zdravlja KS predvođen generalnim direktorom prim.dr Milanom Miokovićem, te brojni gosti iz Turske.

Podsjećanja radi, turska pokrajina Meram u saradnji sa Turskom agencijom za razvoj i koordinaciju (TIKA) izdvojila je 440.000 KM za izgradnju objekta porodične medicine Binježevo koji je urađen po svjetskim standardima.

Ovom svečanom činu, kojim se obilježio završetak radova prisustvovavalo je oko 200 gostiju iz spomenute turske pokrajine, a presijecanje vrpce popraćeno je mini-koncertom gostujućeg orkestra Mehteran. Događaj je pratio veliki broj novinara i televizijskih kuća iz Turske uključujući i TRT.

 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava