English language
Ukratko o UstanoviArhiva novosti iz UstanoveOtvaranje CBR-a u OJ DZ Stari Grad    
 
Iz Ustanove Minimize

Otvoren Centar za fizikalnu rehabilitaciju u OJ DZ Stari Grad

Centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Doma zdravlja Stari Grad svečano je otvoren u srijedu 15. oktobra 2014. godine, u 12.00 sati. Tom prilikom brojnim zvanicama obratili su se generalna direktorica JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo, prim.dr Dženana Tanović, ministar zdravstva KS dr. Eldan Lokmić i načelnik Općine Stari Grad Ibrahim Hadžibajrić.

U obraćanju su zaključili da će Centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju koji je opremljen po evropskim standardima mnogo značiti građanima Općine Stari Grad koji u velikom broju koriste ovu vrstu medicinske usluge.

Prije svečanog presijecanja vrpce, uposlenici adaptiranog centra predvođeni dr. Jasminkom Pašić, u znak zahvalnosti, a zbog dobrih uslova u kojima će ubuduće raditi, predali su prigodne poklone generalnoj direktorici, prim.dr Tanović, ministru Lokmiću i načelniku Hadžibajriću.

U ovom prostoru, na adresi Logavina 32, usluge će pružati tri tima Centra za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, u dvije smjene od 7.30 do 20.00 sati.

Spomenuti prostor adaptiran je i opremljen zahvaljujući zajedničkoj saradnji Općine Stari Grad i JU Dom zdravlja KS, a sve u interesu kvalitetne zdravstvene zaštite koju će koristiti građani ove općine.   

Press služba JUDZKS

Dipl.soc Arman ŠARKIĆ

 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava