English language
Ukratko o UstanoviArhiva novosti iz UstanoveOtvorena Ambulanta Aneks    
 
Iz Ustanove Minimize

Otvorena ambulanta Aneks

Ambulanta porodične medicine Aneks svečano je otvorena u petak, 15.07.2016. godine u 11.00 sati pred velikim brojem zvanica i građana koji pripadaju ovoj mjesnoj zajednici.

Prisutnima su se obratili generalni direktor JU Dom zdravlja KS, mr.sci.prim.dr Fuad Husić i načelnik Općine Novi Grad mr. Semir Efendić koji su, između ostalog, kazali kako će se otvaranjem ambulante Aneks poboljšati nivo zdravstvene zaštite u ovom dijelu Sarajeva. 

Na ovom lokalitetu radit će jedan tim porodične medicine (I smjena – ponedjeljak, srijeda i petak od 7.30 do 15.00 i II smjena - utorak i četvrtak od 13.30 do 20.00).

Ambulanta porodične medicine Aneks pružat će usluge za više od četiri hiljade zdravstvenih osiguranika.

A.Ša.

 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava