English language
Ukratko o UstanoviArhiva novosti iz UstanovePosjeta Domu zdravlja Tuzla    
 
Novosti iz Ustanove Minimize

Ekipa naše Ustanove u posjeti Domu zdravlja Tuzla

Delegacija  JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo u čijem sastavu je bilo 25 članova, 2. juna posjetila je Dom zdravlja u Tuzli. U okviru ove posjete razmijenjena su dosadašnja iskustva u radu ovih ustanova, a direktori, prim.dr Slobodan Trninić i njegov tuzlanski kolega prim.dr Kasim Brigić, zaključili su kako se ovi susreti trebaju češće organizovati zbog povezanosti sličnim poslom, strategijom i jedinstvenim nastupom prema ministarstvima i aktulenoj politici. U okviru posjete domaćini su nas upoznali sa stručnim kadrom, tehnologijom i prostorom sa kojim raspolaže Dom zdravlja u Tuzli. Naša delegacija je za vrijeme jednodnevne posjete položila vijenac pred tuzlanskom Kapijom, mjestom stradanja omladine za vrijeme agresije na BiH. Nakon toga, vijenac je položen i u Memorijalnom centru koji je izgrađen u znak sjećanja na žrtve spomenutog masakra.

 

 

  
 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava