English language
Ukratko o UstanoviArhiva novosti iz UstanovePosjeta Gorana Bregovića JU Dom zdravlja KS    
 
Novosti iz Ustanove Minimize

Goran Bregović otvorio zdravstveni karton u Domu zdravlja Centra Vrazova

Goran Bregović, nekadašnji lider najveće rok grupe na prostorima bivše Jugoslavije, a sada uspješni svjetski kompozitor u utorak, 6. marta 2012. godine posjetio je JU Dom zdravlja KS.

Goran Bregović

Razlog posjete bio je otvaranje zdravstvenog kartona u Domu zdravlja Centar Vrazova, a ovaj simboličan čin pratilo je mnoštvo medija, kako domaćih, tako i inozemnih. Gorana Bregovića dočekalo je ljubazno osoblje odjela porodične medicine u Domu zdravlja Centar Vrazova, a zdravstveni karton otvorio je kod mr.sci.prim.dr Zaima Jatića, koordinatora projekta Porodične medicine.

U ugodnom desetominutnom razgovoru sa mr.sci.prim.dr Jatićem, Bregović je dao i  svoje lične podatke, te je tim činom i zvanično postao registrovani korisnik usluga naše ustanove.

Goran Bregović

Zbog povrede leđa, uzrokovane padom koji se Goranu Bregoviću dogodio prije par godina, a zbog koje je bio hospitaliziran i u beogradskoj bolnici, u Domu zdravlja Centar Vrazova dobio je uputnicu za CT kičme. Sa ovjerenom uputnicom Bregović se uputio ka radiološkoj službi Kliničkog centra Koševo u pratnji svog, kako kaže, velikog prijatelja prof.dr Rusmira Mesihovića, federalnog ministra zdravstva.

PRESS služba

Arman ŠARKIĆ, dipl.soc.

  
 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava