English language
Ukratko o UstanoviArhiva novosti iz UstanovePosjeta ministrice zdravstva JUDZKS 2016.    
 
Iz Ustanove Minimize

Ministrica Zilha Ademaj posjetila JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo

Ministrica zdravstva Kantona Sarajevo, Zilha Ademaj, u srijedu, 15.06.2016. godine posjetila je JU Dom zdravlja KS. U susretu sa menadžmentom JU Dom zdravlja KS predvođenim generalnim direktorom mr.sci.med.prim.dr Fuadom Husićem, razgovaralo se u unapređenju zdravstvene zaštite, te o provođenju aktuelne reforme zdravstva.

U konstruktivnom razgovoru zaključeno je da se provođenje reforme zdravstva treba ubrzati na zadovoljstvo kako pacijenata, tako i uposlenih u zdravstvenom sistemu u Kantonu Sarajevo.

U okviru posjete ministrica Ademaj sa predstavnicima menadžmenta JU Dom zdravlja KS razgovarala je i o adaptaciji i rekonstrukciji Doma zdravlja Novi Grad, te je zaključeno da je neophodna veća dinamika radova kako bi građani ovog dijela sarajevskog kantona u što kraćem vremenu dobili kvalitetnu zdravstvenu zaštitu.  

A.Ša.
 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava