English language
Ukratko o UstanoviArhiva novosti iz UstanovePosjeta predstavnika Svjetske banke JUDZKS 2016    
 
Iz Ustanove Minimize

Delegacija Svjetske banke posjetila JU Dom zdravlja KS

Četveročlani tim Svjetske banke predvođen konsultanticom dr. Biljanom Kozlović posjetio je prostorije menadžmenta JU Dom zdravlja KS u četvrtak, 08.09.2016. godine. Tom prilikom delegaciju je u ime menadžmenta ugostila prim.dr Merima Pašić i u jednosatnom razgovoru ih je upoznala sa stanjem našem ustanove, te vrstom usluga koje ona pruža u Kantonu Sarajevo.

Gosti su se interesirali i za funkcionisanje segmenata u domenu javnih nabavki, o čemu ih je detaljno upoznala dipl.pravnik Jasna Horo, inače pomoćnik direktora za pravne poslove pri JU Dom zdravlja KS.

Nakon zvaničnog susreta u prostorijama menadžmenta delegacija Svjetske banke boravila je i na odjelu porodične medicine Doma zdravlja Centar – Vrazova gdje su razgovarali sa dr. Amelom Kečom.   

A.Ša.
 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava