English language
Ukratko o UstanoviArhiva novosti iz UstanovePrijem-porodice poginulih radnika 2014    
 
Iz Ustanove Minimize

Uručena novčana pomoć porodicama poginulih radnika JUDZKS

Menadžment JU Dom zdravlja KS predvođen generalnom direktoricom, prim.dr Dženanom Tanović u ponedjeljak, 29. decembra 2014. godine upriličio je susret sa članovima porodica poginulih radnika JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

Tim povodom menadžment je za 15 porodica obezbijedio jednokratnu novčanu pomoć u visini od 300 KM, a svih koji su živote dali u vrijeme agresije na BiH, prisjetila se prim.dr Dženana Tanović koja je u emotivnom obraćanju, između ostalog, rekla :

-       Vi nosite veliku bol i nikakva novčana pomoć ne može ublažiti ono što proživljavate. Ovo druženje nama mnogo znači, jer se sa tugom i sjetom prisjećamo vaših najdražih, a naših nekadašnjih uposlenika. Na ovaj način poručujemo da ih nikada nećemo zaboraviti.

A.Ša. 
 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava