English language
Ukratko o UstanoviArhiva novosti iz UstanovePrijem za uposlenike penzionisane u 2013.    
 
Iz Ustanove Minimize

Susret sa uposlenicima JUDZKS penzionisanim tokom 2013. godine

Menadžment JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo predvođen generalnom direktoricom naše ustanove, prim.dr Dženanom Tanović, u četvrtak 26. decembra 2013. godine u 13.00 sati u Edukacionom centru Doma zdravlja Centar - Vrazova, upriličio je susret sa bivšim uposlenicima koji su u toku 2013. godine otišli u zasluženu penziju.

U znak zahvalnosti za sve što su pružili u profesionalnoj karijeri, menadžment JU Dom zdravlja KS obezbijedio je skromna finansijska sredstva za svakog bivšeg uposlenika, a tom prilikom organizovana je i prigodna zakuska.

- Mnogo ste vašim nesebičnim radom pridonijeli u podizanju kvaliteta zdravstvene zaštite. Cijeli život ste radili odgovoran posao. Na žalost, društvo se nije pobrinulo da se ovaj posao valorizuje na pravi način. Mi, zdravstveni profesionalcim ulažemo dosta humanosti i požrtvovanja i još se borimo za svoj status. Ovo je zvanični pozdrav i zahvalnost svima vama. Uživajte u penzionerskom životu sa plodovima vašeg rada i želim vam poručiti da su vam vrata JU Dom zdravlja KS uvijek otvorena, kazala je prim.dr Dženana Tanović.

A.Ša.

  
 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava