English language
Ukratko o UstanoviArhiva novosti iz UstanovePrvi memorijalni turnir "Dr. Safet Omerspahić"    
 
Iz Ustanove Minimize

Održan prvi memorijalni turnir u malom nogometu "Dr. Safet Omerspahić-Sajo"

Prvi memorijalni turnir u malom fudbalu uposlenika JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo je održan 01. i 02. marta 2015. godine u dvorani Kulturno-sportskog centra Vogošća. Posebno je bitno spomenuti da je ovo bio prvi memorijalni turnir koji je organizovan u sjećanje na prerano preminulog doktora Safeta Saju Omerspahića, uglednog člana našeg kolektiva, te će prerasti u tradiciju.

Turnir je uspješno organizovan zahvaljujući nesebičnoj podršci načelnika Općine Vogošća, menadžemnta JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo i nekoliko uglednih privrednih subjekata. Na turniru su učešće uzele ekipe svih organizacionih jedinica. Turnir je protekao u fer i korektnoj igri, sa naglaskom na druženje članova kolektiva.

JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo

 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava