English language
Ukratko o UstanoviArhiva novosti iz UstanoveSaradnja između JUDZKS i SSST    
 
Iz Ustanove Minimize

Dogovorena saradnja između JU Dom zdravlja KS i Sarajevo School of Science and Technology

Menadžment JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo predvođen generalnom direktoricom prim.dr Dženanom Tanović, u ponedjeljak 9. decembra 2013. godine ugostio je prof.dr Ejupa Ganića i Lejlu Abdurahmanović, pravnog savjetnika i koordinatora za osoblje pri Sarajevo School of Science and Technology.

Dženana Tanović i Ejup Ganić

Razlog posjete istaknutog profesora našoj Ustanovi je, između ostalog, potpisivanje Sporazuma o saradnji između JU Dom zdravlja KS i Sarajevo School of Science and Technology. U okviru saradnje predviđeno je da u budućnosti studenti Sarajevo School of Science and Technology mogu obavljati praktičnu nastavu u JU Dom zdravlja KS.

Dženana Tanović i Ejup Ganić

Saradnja će se odvijati i u obrnutom smjeru, a to znači da će visokoobrazovani kadar naše Ustanove, tačnije magistri i doktori nauka, imati priliku da se nađu u ulozi predavača u ovoj prestižnoj obrazovnoj ustanovi.    

A.Ša.
  
 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava