English language
Ukratko o UstanoviArhiva novosti iz UstanoveSastanak sa predstavnicima JOB-a maj 2013.    
 
Iz Ustanove Minimize

Sastanak sa predstavnicima JOB-a JUDZKS


Predstavnici boračke organizacije JOB koja egzistira u okviru naše ustanove, u petak 31.maja 2013.godine susreli su se sa prim.dr Dženanom Tanović, v.d generalnog direktora JU Dom zdravlja KS.

Tom prilikom, u konstruktivnom razgovoru sa prim.dr Tanović članovi JOB-a istakli su da su oni opstali kao udruženje unatoč teškim vremenima, a predstavili su i novu člansku karticu koju će moći posjedovati, kako članovi ove organizacije, tako i njeni simpatizeri.

-     Menadžment JU Dom zdravlja KS podržava vaš rad, ali i mi očekujemo vašu podršku menadžmentu. Za vaše udruženje posebno sam senzibilizirana, jer sam bila lično involvirana za vrijeme agresije na BiH kao ljekar na prvoj liniji odbrane. Dakle, imaćete punu podršku i mislim da će vaše djelovanje biti uspješnije ukoliko se budete manje bavili politikom, a više radom, istakla je prim.dr Dženana Tanović, v.d generalnog direktora JU Dom zdravlja KS.Predstavnici JOB-a, tačnije predsjednik Mehmed Kapić u razgovoru sa prim.dr Tanović istakao je i niz zahtjeva koji bi, kako kaže, u slučaju realizacije pomogli boljem funkcionisanju organizacije, među kojima su i pronalaženje prostora za arhivsku građu, jedno motorno vozilo koje bi omogućavalo bolju operativnost u svih devet Organizacionih jedinica, te kompjutersku opremu. On je dodao i da su članovi JOB-a saglasni sa idejom da se u narednom periodu svim članovima i simpatizerima organizacije mjesečno odbija po jedna konvertibilna marka. 

                                                                                                  A.Ša.

  
 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava