English language
Ukratko o UstanoviArhiva novosti iz UstanoveStručna radionica-dijabetes-psiholozi    
 
Novosti iz Ustanove Minimize

Stručna radionica - iskustva psihologa i socijalnih radnika u radu sa dijabetičarima

Cilj ove radionice jeste da psiholozi i socijalni radnici u JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo prezentiraju dosadašnje lično iskustvo u radu sa dijabetičarima i znanje koje je vrijedno prenijeti timovima PM/OM, zatim, upoznavanje s uspješno razriješenim slučajem gdje će biti prikazan multidisciplinarni pristup, rad sa saradnicima, zatim, pitanja dokumentacije i procjene edukativnih potreba i očekivanja.

Rad u grupama ima za cilj da učesnici diskutuju o tome koji su otežavajući momenti u radu sa dijabetičarima, koji su načini razriješenja stručnih i organizacionih problema, i da izrade praktično uputstvo sa standardima njege i zaštite DM pacijenata.

Radionica će se održati 13. decembra 2006. godine, od 11.00 do 14.00 sati, u hotelu Hollywood, i njoj mogu prisustvovati samo pozvane osobe.

  
 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava