English language
Ukratko o UstanoviArhiva novosti iz UstanoveSvjetski dan mentalnog zdravlja 2018.    
 
Iz Ustanove Minimize

Obilježen Svjetski dan mentalnog zdravlja 2018. u Domu zdravlja CentarPovodom obilježavanja Svjetskog dana mentalnog zdravlja 2018., u prostorijama Centra za mentalno zdravlja OJ Dom zdravlja Centar, 10. oktobra 2018. godine organizovana  je prodajna izložba predmeta koje su izradili korisnici Centra.


Izložba je bila izuzetno posjećena, a prisutni su se uvjerili u veliku kreativnost i vještine korisnika Centra koji su u sklopu okupacione terapije izradili različite ukrasne predmete poput slika, tacni, podmetača, kutija i ukrasnih flaša.

Planirano je da se sav prihod prikupljen tokom izložbe uloži u
organiziranje druženja i izleta za korisnike Centra, kao i nabavku materijala potrebnih za izradu novih dekorativnih predmeta.Centar za NNID
 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava