English language
Ukratko o UstanoviArhiva novosti iz UstanoveSvjetski dan srca 2012.    
 
Novosti iz Ustanove Minimize

Obilježen Svjetski dani srca 2012.

Dan srca 2012

JU Dom zdravlja KS sa timovima porodične medicine i farmaceutskom kompanijom Bosnalijek učestvovala je u tradicionalnom obilježavanju Svjetskog dana srca u petak, 28. septembra 2012. godine u 10.00 sati na Trgu Oslobođenje - Alija Izetbegović.

Tom prilikom, brojni građani Sarajeva posjetili su štand u okviru kojeg su naši zdravstveni profesionalci besplatno mjerili krvni pritisak, prisustvo šećera u krvi, te indeks tjelesne mase, a sve u okviru prevencije kardio-vaskularnih oboljenja.

Dan srca 2012

Akcija je trajala od 10.00 do 13.00 sati, a organizatori ove kampanje su Udruženje ljekara porodične/obiteljske medicine KS, Udruženje kardiologa BiH i Bosnalijek.

Press služba JUDZKS

dipl.soc. Arman ŠARKIĆ
  
 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava