English language
Ukratko o UstanoviArhiva novosti iz UstanoveSvjetski dan srca 2014.    
 
Iz Ustanove Minimize

Obilježen Svjetski dani srca 2014.

Svjetski dan srca obilježen je u ponedjeljak, 29.09.2014. godine zdravstvenim preventivno-promotivnim aktivnostima na Trgu Oslobođenja – Alija Izetbegović.

Veliki broj građana Sarajeva u periodu od 12.00 do 15.00 sati posjetio je zajednički štand farmaceutske kompanije Bosnalijek i JU Dom zdravlja KS i tom prilikom izmjeren im je šećer u krvi, krvni pritisak i tjelesna težina, a podijeljene su i brošure o prevenciji kardio-vaskularnih bolesti.

Učesnici spomenute aktivnosti su farmaceutska kompanija Bosnalijek, Udruženje kardiologa BiH, Udruženje ljekara porodične/obiteljske medicine FBiH – podružnica Kanton Sarajevo, Medicinski fakultet Univerziteta u Sarajevu sa Udruženjem studenata i JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo
 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava