English language
Ukratko o UstanoviArhiva novosti iz UstanoveTurnir u malom fudbalu u JUDZKS    
 
Iz Ustanove Minimize

Održan prvi turnir u malom nogometu u JUDZKS

1. marta 2014. godine održan je prvi turnir u malom nogometu JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo u "KSC Vogošća". Na turniru je učestvovalo 11 ekipa iz svih organizacionih jedinica Ustanove, izuzev OJ DZ Trnovo koja nije imala prijavljenu ekipu.

Direktor OJ DZ Vogošća, prim.dr. Safet Omerspahić, spec. porodične medicine, otvorio je turnir i poželio sreću učesnicima, nakon čega je uslijedila intonacija državne himne BiH zbog Dana nezavisnosti na koji se održao turnir.

Na kraju turnira pobjeda je pripala ekipi iz OJ DZ Novi Grad (CBR - Novi Grad), a drugo mjesto osvojila je ekipa „Uprave” JUDZKS. Pobjednicima su dodjeljene plakete za prvo, drugo i treće mjesto, a zahvalnice su dobili Nezavisni strukovni sindikat radnika u zdravstvu JUDZKS koji je finansijski podržao turnir i direktor "KSC Vogošća".

Prvi turnir u malom nogometu JUDZKS zatvorio je direktor OJ DZ Hadžići,  mr.sci.oec. Jonuz dr. Fikret, spec. porodične medicine, koji je uručio nagrade i zahvalnice.

  
 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava