English language
Ukratko o UstanoviArhiva novosti iz UstanoveWonca konferencija u Firenci 2006.    
 
Novosti iz Ustanove Minimize

Wonca konferencija u Firenci 2006.

Odlična ocjena za pet poster-prezentacija naše ustanove
Tim sastavljen od 16 uposlenika JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo prisustvovao je 12. Evropskoj konferenciji Wonca koja od 25. do 28. avgusta održana u Firenci. Konferencija u Firenci imala je šest glavnih tema. To su bile: biologija, rizik i sigurnost, istraživanja u porodičnoj praksi, briga za svijet, kvalitet porodične medicine i edukacija. Inače, na kongresu koji je održan u palati «Fortessa de Basso» bilo je izloženo oko 600 postera. Kongres je trajao tri dana i u njemu je aktivno učestvovalo 4.000 ljudi iz 65 država. Tim porodične medicine koji je u Firenci predstavljao našu ustanovu izložio je pet poster-prezentacija koji su privukli pažnju naučnih radnika iz drugih zemalja, te su izuzetno dobro ocijenjeni od Organizacionog odbora kongresa.

 
 
  
 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava