English language
Ukratko o UstanoviArhiva novosti iz UstanoveZahvalnica od Doma zdravlja Maglaj    
 
Iz Ustanove Minimize

Zahvalnica od JU "Dom zdravlja" Maglaj za donaciju JUDZKS u iznosu od 32.335,63 KM

Nakon što su uposlenici JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo svojim dobrovoljnim prilozima prikupili 32.335,63 KM finansijske pomoći Javnoj ustanovi Dom zdravlja Maglaj, "Dom zdravlja" Maglaj uputio je zahvalnicu našoj Ustanovi u kojoj stoji:

"Poštovana direktorice Tanović,

obavještavamo Vas da smo zaprimili iznos od 32.335,63 KM koji su uposlenici Javne ustanove Dom zdravlja Kantona Sarajevo sakupili svojim dobrovoljnim prilozima.

Molimo Vas da svim uposlenim prenesete našu zahvalnost na doniranim sredstvima koja nam predstavljaju veliku materijalnu i moralnu podršku na prevazilaženju problema sa kojima smo se suočili. Vrijeme koje je pred nama će to sigurno i potvrditi.

S poštovanjem,

DIREKTOR

dr. Emira Drnda-Čičeklić, ginekolog i akušer"
  
 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava