English language
Ukratko o UstanoviArhiva novosti iz UstanoveZatvaranje ambulante Višnjik    
 
Novosti iz Ustanove Minimize

Zatvaranje Ambulante Višnjik - obavještenje

Ambulanta porodične medicine Višnjik zatvorena je u ponedjeljak,18. februara 2013. godine zbog opasnosti od urušavanja objekta.

Prostor u kojem su zdravstvene usluge građanima pružala dva tima porodične medicine već duže vrijeme je neuslovan, a konačno je zatvoren nakon izlaska na teren pripadnika Uprave za inspekcijske poslove Kantona Sarajevo koji su dali saglasnost za ovakvu odluku.

Pacijenti koji pripadaju lokalitetu Višnjik, svoja zdravstvena prava moći će u narednom periodu ostvariti u ambulanti porodične medicine Čekaluša, gdje će uz stručno osoblje biti prebačeni i njihovi zdravstveni kartoni.

Press služba JUDZKS

dipl.soc. Arman ŠARKIĆ

  
 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava