English language
Informacije o UstanoviArhiva radova uposlenika UstanoveMEĐUNARODNI STOMATOLOŠKI KONGRES – VIS    
 
Radovi uposlenika Minimize

Međunarodni stomatološki kongres – Vis, Republika Hrvatska


Od 05. do 07. juna 2008 godine na otoku Visu, Republika Hrvatska, održan je Međunarodni stomatološki kongres u organizaciji stomatološkog fakulteta sveučilišta u Zagrebu i VIS KONGRESA.

Po prvi put na ovom kongresu, koji se inače održava redovno svake godine, učešće je uzeo i jedan uposlenik naše ustanove, Dr Lejla Delić - opći stomatolog JU Dom zdravlja KS i to sa radom na temu ¨Hirurški aspekt terapije hiperplastičnih gingivitisa-Prikaz slučaja¨.

Zahvaljujemo se Dr. Delić Lejli, općem stomatologu u stomatološkoj ordinaciji OJ Dom zdravlja Centar, što nam je ustupila slike sa Kongresa, kao i primjerak svoje poster prezentacije u PDF formatu.

Poster prezentacija
Hirurški aspekt terapije hiperplastičnih gingivitisa
Prikaz slučaja

  
 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava