English language
Arhiva dešavanja iz KPR-aEdukacija "Putnička imunizacija" 2016    
 
Trajno stručno usavršavanje Minimize

Održana edukacija "Putnička imunizacija"

U utorak, 28.06.2016. godine, u sali Edukativnog centra OJ Dom zdravlja Centar, u terminu od 13 do 15 sati, održana je edukacija na temu "Putnička imunizacija" za zdravstveno osoblje Službe porodične medicine JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

Cilj edukacije bio je da se navedeno osoblje bolje i kvalitetnije upozna sa svim preporukama u polju putničke imunizacije, kao i određenim smjernicama kada je u pitanju redovni program imunizacije u Bosni i Hercegovini.

Predavanje u sklopu edukacije održala je prof.dr. Zarema Obradović iz JU Zavod za javno zdravstvo Kantona Sarajevo.

Edukaciji su prisustvovala 34 ljekara i medicinske sestre/tehničara iz službi porodične medicine svih domova zdravlja Ustanove, koji su edukaciju ocijenili kao veoma uspješnu i kvalitetnu, prosječnom ocjenom 5.0.

 

 Pronađite nas:


 MAPA DOMOVA
ZDRAVLJA
 
 
Stručni časopisi
i baze podataka
 
 
Spisak knjiga u biblioteci
 
Brošura za
zdravstvene radnike
o ophođenju prema
osobama sa invaliditetom
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2017. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava