English language
Arhiva dešavanja iz KPR-aIzazovi dijagnosticiranja NET 2016    
 
Novosti iz TSU Minimize

Održano stručno predavanje "Izazovi dijagnosticiranja neuroendokrinih tumora"


U četvrtak, 10. novembra 2016. godine sa početkom u 13.30 sati, u sali za edukacije OJ Dom zdravlja Centar, održano je stručno predavanje na temu "Izazovi dijagnosticiranja neuroendokrinih tumora - Mislite na NET!", u organizaciji kompanije Novartis.


Predavanje za 17 ljekara različitih specijalnosti iz OJ Dom zdravlja Centar održala je doc.dr. Maja Banjin sa Klinike za onkologiju Univerzitetskog kliničkog centra Sarajevo.


Predavanje je bodovano od strane Ljekarske komore Kantona Sarajevo, a učesnici su predavanje evaluirali kao veoma korisno i kvalitetno, ocjenom 5.0.

CENTAR ZA NNID

 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava