English language
Arhiva dešavanja iz KPR-aPredavanje InspireHL u OJ Centar 2015.    
 
Novosti iz TSU Minimize

Predavanja u OJ Centar u organizaciji InspireHL

U srijedu, 14.10.2015. godine, sa početkom u 13.30 sati, u sali Edukativnog centra porodične medicine OJ Dom zdravlja Centar, održana su dva predavanja u organizaciji InspireHL namijenjena primarno ljekarima porodične medicine, internistima i pedijatrijama, kao i drugim stručnjacima ove organizacione jedinice.

Prim.dr. Murisa Ćemalović, spec. interista iz OJ DZ Centar, održala je predavanje na temu "Januvia (sitagliptin) u svakodnevnoj praksi", dok je Tahirović-Husić dr. Rejhana, spec. pneumoftiziolog iz OJ DZ Centar, održala predavanje na temu "Singulair (montelukast) u svakodnevnoj prakci".

Predavanjima su prisustvovala 22 uposlenika Doma zdravlja Centar.
 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava