English language
Arhiva dešavanja iz KPR-aPredavanje Metabolički pristup koronarnoj ishemiji    
 
Trajno stručno usavršavanje Minimize

Održano predavanje o trimetazidinu


U četvrtak, 15.09.2016. godine, u OJ Dom zdravlja Centar održano je predavanje na temu "Metabolički pristup koronarnoj ishemiji - trimatazidin" u organizaciji Oktal Pharme.


Predavači su bili dr.med. Denis Mačkić iz JU Opća bolnica prim.dr. Abdulah Nakaš i dr.med. Amira Baždarević iz JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

Predavanju je prisustvovalo 20 ljekara porodične medicine, spec. internista i specijalista drugih profila iz OJ Dom zdravlja Centar, a predavanje će biti bodovano u skladu sa Pravilnikom Ljekarske komore KS.


Iste edukacije biće organizovane i u OJ Dom zdravlja Novi Grad, Dom zdravlja Novo Sarajevo, Dom zdravlja Ilidža i Dom zdravlja Ilijaš.

Centar za NNID
 

 Pronađite nas:


 MAPA DOMOVA
ZDRAVLJA
 
 
Stručni časopisi
i baze podataka
 
 
Spisak knjiga u biblioteci
 
Brošura za
zdravstvene radnike
o ophođenju prema
osobama sa invaliditetom
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2017. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava