English language
Arhiva dešavanja iz KPR-aStudenti medicine-edukacija prevencije dijabetesa    
 
Iz KPR-a Minimize

Održan stručni sastanak o prevenciji dijabetesa

U Edukativnom centru OJ Dom zdravlja Centar, 19.11.2014. godine sa početkom u 12 sati održan je stručni sastanak u okviru aktivnosti projekta u organizaciji Medicinskog fakulteta UNSA i kompanije Novo Nordisk na temu "Unapređenje edukacije studenata kroz rad na prevenciji komplikacija dijabetes melitusa u sklopu praktične nastave iz predmeta Porodična medicina".

Sastanku su prisustvovali studenti 6. godine medicine, članovi katedre za porodičnu medicinu Medicinskog fakulteta UNSA, kao i uposlenici JUDZKS.

Skupu su se na početku obratili generalna direktorica JUDZKS, prim.dr. Dženana Tanović, dekanesa Medicinskog fakulteta UNSA, prof.dr. Almira Hadžović-Džuvo i doc.dr. Zaim Jatić, voditelj Centra za nastavnu i naučno-istraživačku djelatnost JUDZKS, a edukaciju su održali Salih Valjevac, PA Manager Novo Nordisk Pharma doo, i Kornelija Ajdar i Oklobdžija Željko iz firme Broma Bel doo.

Preuzmite film o Quo-Lab HbA1c Analyser-u: Quo-Lab HbA1c Analyser (1)
 

 Pronađite nas:


 MAPA DOMOVA
ZDRAVLJA
 
 
Stručni časopisi
i baze podataka
 
 
 
 
 
Spisak knjiga u biblioteci

 
Brošura za
zdravstvene radnike
o ophođenju prema
osobama sa invaliditetom

 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2017. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava