English language
Plan intramuralne edukacije 2016-2018.Akutne dentogene infekcije    
 
Trajno stručno usavršavanje Minimize

U okviru TSU u OJ Centar održano predavanje "Akutne dentogene infekcije"

U petak, 10.03.2017. godine u sali za edukacije OJ Dom zdravlja Centar održana je edukacija "Akutne dentogene infekcije" u sklopu realizacije Plana trajnog stručnog usavršavanja u Ustanovi 2016-2018. godine za Stomatološku službu OJ Centar.


Predavanja su održali dr. Ermin Lokmić, dr. stomatologije i dr. Samir Habibija, dr. stomatologije, a edukaciji je prisustvovalo 14 ljekara i stomatoloških sestara/tehničara iz OJ Dom zdravlja Centar i OJ Dom zdravlja Novo Sarajevo.


Prisutni su edukaciju evaluirali ocjenom 5.0 uz komentare da su predavanja bila odlična i da je potrebno održati kontinuitet ovakve vrste edukacija.


CENTAR ZA NNID
 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava