English language
Plan intramuralne edukacije 2016-2018.Edukacija o kardiopulmonarnoj reanimaciji 2016.    
 
Novosti iz TSU Minimize

Trajno stručno usavršavanje: Održana radionica iz kardiopulmonalne reanimacije u OJ Centar

U okviru realizacije Plana intramuralne edukacije-trajnog stručnog usavršavanja u JUDZKS 2016-2018., u OJ Dom zdravlja Centar, 19. i 26. maja 2016. godine održana je stručna radionica na temu "Kardiopulmonalna reanimacija - osnovno održavanje života (BLS)".

Radionicu su vodili prim.dr. Zdravko Margeta, specijalista medicine rada i Amira Alađuz, dipl. medicinska sestra.

Edukaciji je prisustvovalo 29 uposlenika OJ Dom zdravlja Centar, ljekara i medicinskih sestara/tehničara iz Službe porodične medicine, kao i kolega iz drugih službi ovog doma zdravlja.

Radionica je ocijenjena prosječnom ocjenom 4,95 i tokom evaluacije, prisutni su izrazili veliko zadovoljstvo održavanjem ovakve praktične radionice, uz pohvale za njeno izvođenje, kao i nadu da će i u budućem periodu biti u mogućnosti vježbati praktična znanja i vještine.

Centar za nastavnu i naučno-istraživačku djelatnost JUDZKS

 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava