English language
Plan intramuralne edukacije 2016-2018.Oralno-hirurške intervencije i rizični pacijenti    
 
Trajno stručno usavršavanje Minimize

U okviru TSU u OJ Vogošća održano predavanje "Oralno-hirurške intervencije kod pacijenata sa krvnim diskrazijama i hroničnim sistemskim oboljenjima"

U četvrtak, 19.10.2017. godine u sali za edukacije OJ Dom zdravlja Vogošća, održana je edukacija "Oralno-hirurške intervencije kod pacijenata sa krvnim diskrazijama i hroničnim sistemskim oboljenjima" u sklopu realizacije Plana trajnog stručnog usavršavanja u Ustanovi 2016-2018. godine za Stomatološku službu OJ Vogošća.


Predavanje je održala dr. Samra Hadžibulić-Brodlija, dr. stomatologije, a edukaciji je prisustvovalo 19 stomatologa i stomatoloških sestara/tehničara iz OJ Dom zdravlja Vogošća i OJ Specijalističko-konsultativna djelatnost.

Prisutni su edukaciju evaluirali najvišom ocjenom 5,0 uz komentare da je predavanje bilo odlično i da je istovremeno prikazano široko medicinsko znanje. Prisutni su samo imali zamjerku na prostor za edukaciju i tehničke uslove za rad, koje su ocijenili sa 3,87.

CENTAR ZA NNID
 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava