English language
Plan intramuralne edukacije 2016-2018.Predavanja u službi OPZZ Doma zdravlja Hadžići    
 
Trajno stručno usavršavanje Minimize


Održana predavanja u službi OPZZ OJ Hadžići

U sklopu realizacije Plana intramuralne edukacije 2016 - 2018. godina u JUDZKS, u OPZZ službi Organizacione jedinice Dom zdravlja Hadžići održana su predavanja za ljekare i medicinske sestre.


Dr. Jasmin Alić održao je 24.10.2017. godine predavanje na temu "Ambulantni monitoring krvnog pritiska - holter". Predavanju je prisustvovalo 16 ljekara i medicinskih sestara iz više službi Doma zdravlja Hadžići, koji su predavanje ocijenili najvišom ocjenom 5,0, ali su imali zamjerke na mali prostor za edukaciju i zastarjelu opremu.


Drugo predavanje održala je medicinska sestra Dragana Božić 26.10.2017. godine, na temu "Prepoznavanje hitnih stanja - praktični dio".


Predavanju je prisustvovalo 12 medicinskih sestara/tehničara i fizioterapeuta iz OJ Hadžići, koji su predavanje ocijenili ocjenom 4,8, uz komentare da je predavanje bilo zanimljivo, veoma poučno i prilagođeno svakodnevnom radu.
 

CENTAR ZA NNID
 
 

Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
Copyright 2005-2018. JUDZKS. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

 
Prijava